Kristóf Autóház Kft, Csorna

Kristóf Autóház Kft
Soproni Út 66/H
9300 Csorna
Győr-Moson-Sopron
Frissítve 4 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
13881717-2-08
TEÁOR kód
4511 - személygépjármű, könnyűgépjármű kereskedelem

Leírás

2008 a Renault márka és kereskedésünk számára is a megújulás éve. A 26 megújuló, vagy teljesen új modellből az idei évben 9 Renault, illetve egy Dacia mutatkozik be. Ezzel egy időben 2008 június 2-án átadásra került a csornai új Renault-Dacia Márkakereskedés. A változás célja, hűséges és leendő vásárlóink bizalmára építve, a megnövekedett ügyfélkör európai környezetben, egyre magasabb színvonalon történő kiszolgálása. A több mint 900 m2-es márkakereskedés kiállítóterme, mely 7-8 új gépjármű bemutatására alkalmas, már a Renault új arculati elemeit vonultatja fel, mely pillanatnyilag egyedülálló Magyarországon.
Meglévő szolgáltatásainkat tovább szélesítve, Dácia szalonrésszel, karosszéria műhellyel, műszaki vizsgasorral, mosóval bővítettük. 6 beállásos szervizünk a legmodernebb diagnosztikai és mechanikai eszközökkel szereltük fel, melyben külön helyet alakítottunk ki kishaszon-gépjárművek professzionális javítására. A karosszéria részlegünket jelenleg az egyik legkorszerűbb Autorobot húzató paddal láttuk el, mely lehetővé teszi a rövid határidejű, gyors és minőségi karosszéria munkák vállalását. Új létesítményünkben a gépjárműápolás valamennyi formáját vállalni tudjuk a legújabb környezetkímélő anyagokkal.
Az új helyen szeretnénk továbbra is megtartani cégünk családias légkörét, mely mindig jellemző volt kereskedésünkre. Tapasztalt kollégáink továbbra is valamennyien a kedves ügyfeleink szolgálatára állnak, új Renault-Dacia Márkakereskedésünkben. "Renault Csorna - egy pozitív gondolat" A Kristóf Autóház Kft személy- és kishaszon-gépjárművek értékesítésével és szervízelésüknek teljes körű szolgáltatásaival, valamint előzetes gépjárműfenntartói vizsgálat (műszaki vizsgáztatás) és környezetvédelmi felülvizsgálat (zöld kártya) elvégzésével áll ügyfelei rendelkezésére. A hozzánk fordulóknak a legjobb tudásunk szerint nyújtunk segítséget, hogy éreztessük, mind örömben, mind a problémákban társak vagyunk.

 1. About
 2. Contact
 3. Prices
 4. Renault
 5. Services
 6. Szerviz

Kulcsszavak:
Eredetiségvizsgálat, Muszaki vizsga, Dacia, Szerviz, Autójavítás, Márkakereskedés, Autószerelés, Autók, Autóértékesítés, Autóház, Peugeot, Renault, Toyota, Használt autók, Nissan, Kristóf, Francia autók, Iniciál autóház
Kristóf Autóház Kft a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Kristóf Autóház Kft

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Soproni Út 23/C
  9300  Csorna
 2. IPARI PARK
  9155  Lébény
 3. Rákóczi Utca 227/2
  9343  Beled
 4. Soproni U. 21.
  9444  Fertőszentmiklós
 5. Soproni Utca 21/D
  9444  Fertőszentmiklós
 6. Bécsi Út 2.
  9025  Győr
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete