1 Vélemény
Opel Csorna
Soproni Út 109
9300 Csorna
Győr-Moson-Sopron
Telefon:
(1) 777 7577
Telefon:
(96) 593 593
Mobil:
(70) 450 1102
Fax:
(96) 260 260
Weboldal:
Frissítve 4 hónappal ezelőtt

Leírás

A Keszi Channel Kft 1998 óta működik, ám alapítói révén már a 90-es évek elejétől meghatározó szerepet játszott Dunakeszi, majd később a térség kábeltelevíziózásában. Vállalkozásunk célja a területek gyors és hatékony ellátása üzleti információkkal és térségi hírekkel. Ennek érdekében, folyamatosan bővítjük szolgáltatási területeinket, fejlesztjük kábeltelevíziós képújság rendszereinket, internetes portállal tesszük lehetővé a gyors információhoz jutást és a hirdetések országos és a világ minden tájékán történő megtekinthetőségét.
Az üzleti információk közzététele mellett önköltségesen rendelkezésére állunk társadalmi szervezeteknek, magán szervezeteknek, magánszemélyeknek, kik a velük történt eseményeket alkalmasnak tartják a közzétételre. Tesszük ezt abban a reményben, hogy portálunkon az idő teltével sok értékes, színes információt, történést tudunk összegyűjteni, mely az adott területek értékeit, későbbi históriáját jelentik, jelenthetik.
Az alábbi rövid önéletrajzok a munkán túli személyesebb megismerést teszik lehetővé.


Kulcsszavak:
Autókereskedés, Autókereskedelem, Márkakereskedés, Autószalon, Gépjármu, Márkaképviselet, Személygépkocsi, Autótartozék, Autóértékesítés, Opel, Autó eladás, Opel márkakereskedő, Autó, Autójavítás, Autószerviz, Márkaszerviz, Gépjárműalkatrész, Zöldkártya, Gépjárműjavítás, Autófelni, Gépjármű szerviz, Autófényezés, Autótermékek, Autóalkatrész, Autógumi, Autószerelés, Alkatrész, Eladás, Használt, Autófelszerelés, Cikk, Autóápolási, Opel autószerviz, Opel autószalon, Csorna
Opel Csorna a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

véleményem

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Évek óta járok a szervizbe.No nem mert annyit rossz az autóm.Gyorsak precizek,figyelmesek.Hozzáértésük előtt le a kalappal.Használt autómat is ott vásároltam 2004. ben. Gondozom és szervizre csak oda viszem vizsgákra is.Az árakról: elfogadható,megfizethető.Reklamálnom még soha nem kellett. Lehet hogy nem sikerült de 5 csillagosra értékeltem.
## http://www.cylex?tudakozo.hu/images/rating/star1.jpg
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Opel Csorna részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Soproni Utca 109
  9300  Csorna
 2. Soproni U. 109
  9300  Csorna
 3. Ifjúsági Lakótelep 3.
  9300  Csorna
 4. Arany János Utca 5.
  9300  Csorna
 5. Kakukk Utca 28
  9300  Csorna
 6. Sopron U. 23/C
  9300  Csorna
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete